Ürünlerimiz

ALLENTOWN INC.
Çalışma Kabinleri

Phantom2


Phantom2

Hayvan Transfer İstasyonu

Gerçek olamayacak kadar iyi!

Allentown tarihinde en çok satan hayvan bakım ürünlerinden birini aldı ve daha da iyi yapmaya karar Verdi.

Nasıl? Yüzlerce memnun Phantom Kullanıcısını inceledi ve bir Phantom2 oluşturulması için kullanıcılarından istek listeleri topladı. Bu bilgilerle, piyasadki en iyi hayvan transfer istasyonu daha da iyi oldu.


ISO Class 3

Phantom2 dışında ISO sınıf 3 hava akışı sağlayan başka hiçbir hayvan değişim istasyonu bulunmamaktadır. Bu endüstri lideri hava akışı kalitesi yeni bir bir üst HEPA filtre tasarımı, çift HEPA filtreleme, yeniden tasarlanmış bir hava dağıtıcısı ve üst cam kanatları ile gerçekleştirildi. Şimdi, ISO sınıf 4 değişim istasyonlarından on kat daha fazla havanın temizlenmesini sağlıyor. Diğer bir iyileştirme/geliştirmede ön kanat dışında bir hava perdesi sağlayan yeni “Active Barrier Containment” ABC. sayesindedir.


Renkli Dokunmatik Ekran

Phantom2’nin kalbi, yeni Phatom2 ergonomik özelliklerine hızlı ve kolay erişim sağlayan yeni ve geliştirilmiş kullanıcı arayüzüdür. Ekran fonksiyonları çoğunlukla ikon odaklıdır ve metin talimatları mevcut olduğunda 8 farklı dile çevirilebilir.
Renkli ekran, kullanıcıların yeni LED beyaz ve kırmızı ışıklandırmayı, yeni hızlı ve sessiz kaldırma (hidrolik stand) sistemini, ön ayarlı kullanıcı yükseklik ayarlarını aktive eder. Cihaz kullanılmadığında enerji tasarrufu sağlamak için ECO modunu devreye alabilirsiniz. Ayrıca bunların dışında da birçok Phantom2 kullanıcı deneyimini her zamankinden daha kolay hale getirmek için diğer ergonomik özelliklerde mevcuttur.


LED Aydınlatma

Phantom2 nin yeni LED aydınlatması sadece enerji tasarrufu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda 6000K’ çalışma yüzeyine oldukça fonkiyonel miktarda beyaz ışık getiriyor. Daha az ışık gerekiyorsa, LED ışıklar %10 kısılabilir.
Kırmızı LED araştırma hayvanlarının sirkadiyen ritmlerini rahatsız etmemek için düşünülmüştür. Kırmızı LED ışık da gerektiğinde %10 kısılabilir.

Çalışmak İçin Daha Fazla Alan

Yeni ışıklı çalışma yüzeyi ile birlikte artan çalışma alanı, kullanıcılara daha fazla çalışma alanı sağlar. Daha fazla alan, Phantom2’yi kullanırken daha fazla konfor anlamına gelir; bu da rutin kafes değiştirme görevlerini eskisinden daha kolay hale getirir. Daha kolay erişim ve değiştirme için kendinden kilitlenen kanat ve menteşeli ön filtre tutucusu gibi bir çok ilave kolaylık, Phantom’’nin ergonomi ve kullanıcı deneyimine yönelik verdiği önemi gösterir.

****Lütfen daha detaylı bilgi için kataloğu (PDF) indirin



@Phantom @Hayvantransferistasyonu @hayvantranfer @kafesdeğişim @deneyhayvanı @farekafes