Ürünlerimiz

ALLENTOWN INC.
Çalışma Kabinleri

SC Plus


Biyolojik Güvenlik Çalışma Kabini

SC Plus Güvenlik Kabinleri


Allentown yeni SC Plus Biyolojik Güvenlik Kabinini duyurmaktan mutluluk duyar! Önceki modellerde olduğu gibi, SC Plus kafes değiştirme işlemleri sırasında geliştirilmiş koruma ile rodent prosedürleri için son seviyede koruma sağlar. Class 5 HEPA filtreli, NSF, laminar downflow ve 12”/305 mm kanat açıklığı ile egzoz içeren SC Plus Class II Tip A2 Biyolojik Güvenlik Kabini, hayvan için iç çalışma alanı ve dış ortam arasında tam bir ayırım sağlayarak kullanıcıyıda korur.


Parmaklarınızın Ucunda Tam Denetim


SC Plus’ın içinde bulunan birçok ergonomik özellik var... örneğin dokunmatik kontrol paneli. Yeni tasarlanan renkli ekran ve bilgi merkezi, ışıkları açmanızı, ünitenin yüksekliğini ayarlamanızı, filtre ve kabin durumunu kontrol etmenizi ve çok daha fazlasını yapmanızı sağlar, hepsine parmaklarınızın ucuyla kolayca ulaşabilirsiniz.

MyLogic adı verilen yepyeni özelliğiyle ekran, tam cümlelerle sizinle iletişim kuruyor, tahminleri ortadan kaldırıyor ve SC Plus’ı tam ihtiyacınıza göre programlamayı daha da kolaylaştırıyor.


GERM FREE Kafes Değişimi


Mikropsuz ortamın bütünlüğünü korurken, kafes değişimini kolaylaştırmak için Allentown, SC-Plus Güvenlik Kabini ile sorunsuz bir şekilde bütünleşen özel bir Transfer Odası sunar. Bu oda, kabine hood un altına geçerek giren kafeslerin kontaminayona uğramamalarını sağlar.


Stand Seçenekleri!


SC Plus, her ihtiyaca ve her bütçeye uygun çeşitli stand seçenekleri sunar! Kullanıcılar, tekerleği olan ya da olmayan, tekerleği olan Hidrolik ayaklı sehpayı, ya da tekerleği olmayan Knock Down Base Stand'ı (KDBS) seçebilir.

****Lütfen daha detaylı bilgi için kataloğu (PDF) indirin.



@workstations @çalışmakabini @safetycabinet @biyolojikkabin @deneyhayvanı @kafes @ivckafes @havalandırmalıkafes