Ürünlerimiz

ALLENTOWN INC.
Çalışma Kabinleri

FreeFlow


FreeFlow Bedding Dispanseri


Elektrikli


Kapılardan sığacak kadar küçük, taşınması ve yerleştirilmesi kolay. Fişe takın bedding malzemesi ekleyin ve başlayın.
FreeFlow, piyasadaki diğer dağıtıcılar gibi sıkıştırılmış havaya veya diğer destek mekanik işlevlere ihtiyaç duymaz. Hacimli ve pahalı basınçlı hava bağlantıları kurmanıza gerek yok, özel elektrik gereksinimi yok, sadece fişe takın ve çalıştırın.


Özel Pre-setler


Freeflow, 10 adet özel ön ayarlı bedding malzemesi dağıtım seviyelerine izin verir, bu sayede elinizde ne büyüklük ve boyutta kafes olursa olsun, dokunmatik ekrandan seçim yaparak mükemmel bir bedding dolumu elde edersiniz. FreeFlow programlanabilirliği sayesinde laboratuvarınızda bütün kafesler için daha doğru ve tutarlı miktarlar ayarlayabilirsiniz. Bu sayede hayvanlarınız ve araştırmalarınız için daha az atık, maliyet azaltımı ve güvenli bir mikro ortam elde edersiniz.


Tam Denetim


FreeFlow'un kullanım kolaylığının kalbinde yenilikçi dokunmatik ekran arayüzü var. Çok çeşitli menülere erişime izin veren dokunmatik ekran arayüzü, kullanıcılara çok çeşitli/verimli özellikler sunar. Bedding malzemelerini hareket ettirmek, küçük süpürgeler için dahili vakumu çalıştırmak, bedding seviyelerini kontrol etmek, dağıtım ve kullanım istatistiklerine erişmek ... tüm bu özellikler ve daha fazlası sadece bir dokunuş.



****Lütfen daha detaylı bilgi için kataloğu (PDF) indirin.



@freeflow @beddingmalzemesi @ivc @havalandırmalıkafes @IVCkafes @Doğanyaşambilimleri @allentowninc