Ürünlerimiz

ALLENTOWN INC.
IVC Kafes Sistemleri

Sentry SPP


Bio Containment Unit (sealed positive pressure)


Sentry SPP, geleneksel olarak sadece izolatörlerde bulunan mikrop kontrollü ortamın türüne ulaşmak için Mühürlü (Sealed) Pozitif Basınç (SPP) kullanır. İzolatörler her ne kadar Axenic (mikropsuz) veya Gnotobiyotik fareleri içeren araştırmalar için kullanılsada genelde büyük, kullanımı zordur, Allentown uzun yıllardır elde ettiği IVC kafes deneyimini Sentry SPP ye aktarmasıyla ortaya kullanımı kolay, kompakt ve ergonomik bir kafes sistemi çıkarmıştır.


Patentli 4 Nokta Sızdırmazlık (sealed)


Allentown BCU-2 sisteminden bir kafesi çıkardığınızda, hem kafes hem de raf mühürlenir. Kafesleri raftan çıkardıktan sonra otomatik olarak sızdırmaz hale getirilen kafesler ve raf üzerindeki hızlı ayırma kavrama sistemi ile bu gerçekleştirilir. Dört noktalı sızdırmazlık sistemi, patentli ve Allentown çözümlerinden başka hiçbir yerde bulunamayacak kadar yenilikçidir. ABD Patenti 6,308,660.


SMARTDOCK Teknolojisi


Smartdock teknolojisi sayesinde ne kafesin ne de ızgaranın yanlış yerleştirilmesi veya temazsızlık olması mümkün değildir. Smartdock teknolojoji BCU (BSL3) kafes sistemin tam bir sızdırmazlıkla çalışmasını garanti eder.


HEPA Filtrasyon


Supply seviyesinde standart

İçerideki farelerin bütünlüğünü korumak için mikro-çevreyi tamamen temiz ve mikropsuz tutmak için Sentry Spp kafeslerinde - sertifikalı, tedarik seviyesinde (supply/hava giriş seviyesi)- HEPA filtreleri standart olarak bulunmaktadır.

Egzoz seviyesinde isteğ bağlı

Sentry SPP kafesleri, standart egzoz filtresini değiştirmek için egzoz portuna isteğe bağlı olarak sertifikalı HEPA filtre ile donatılabilir.


10 veya 20 Saat Yedek Batarya


Tamamen kapalı bir sistem olan Allentown BCU-2 ünitesi, güç kesintileri veya acil durum hallerinde bir bateri yedeklenmesini gerektirir. 10 veya 20 saatlik acil durum yedekleme gücü, blower destekleme, kablosuz izleme ve alarm ile BCU-2 sistemi, laboratuvar personelinin acil durumlarda hayvanların refahını sağlamak için yeterli zaman tanır.


Kolay Kafes Çıkarma ve Sağlık Kontrolleri


BCU-2 kolay ve pürüzsüz bir şekilde kafesleri çıkarma ve takmanızı sağlar, bu sayede hayvanlarınız için daha az stress ve titreşim sağlar. Yenilikçi kızaklar sayesinden, hayvanların rutin kontrolleri sırasında kafesleri raklardan tamamen çıkartmanız gerekmez, bu da hayvan gözlemini daha kolay ve daha hızlı hale getiriyor.



****Lütfen daha detaylı bilgi için kataloğu indirin.




@IVCkafes @BCU-2 @Biocontainmentcages @Sealedventalation @IVCcages @BSL3 @doğanyaşambilimleri @fareizolatör